Kaderjákné Bartkó Éva

Kaderjákné Bartkó Éva

masszőr
+36 30 575-3888
kaderjak.eva@freemail.hu


Hosszú éveken keresztül angol tanárként dolgoztam különböző iskolákban. A masszázs egy újabb szerelem, amiért nagyon hálás vagyok a sorsomnak. Folyamatosan tanulom az újabb és újabb masszázs fajtákat. Életem során mindig az egyensúlyra törekedtem és izgalommal kerestem mi rejlik még bennem, a körülöttem lévő világban. A „Keresésnek” sokszor a családom , a férjem és 4 gyermekünk valamelyike volt a mozgató rugója, ők az én nagyra becsült segítőim. Ennek a keresésnek az eredménye, hogy a Jóga gyakorlása a mindennapjaim részévé vált, ill. tanultam Agykontrollt, Reikit ,Kvantum érintést és Akupresszúrát. Rendszeresen veszek részt a férjem vezette Család állításokon segítőként. Kíváncsian és nyitottan várom, hogy mit hoz még a következő pillanat és igyekszem jelen lenni a MOST-ban.A masszázs szelíden támogatja és kiegészíti a különböző terápiákat. Egy közös meditáció, mely messzebbre mutat, mint a tested állapota. Szeretetteljes figyelem, amiben feloldódhatsz, ellazulhatsz. A fájdalom, a beszűkült mozgás, a testtartás, mind információ arról, ahogy vagy. Egy fárasztó nap után, a masszázs igazi testet, lelket feltöltő élménnyel tud megajándékozni. Szeretettel várlak, tapasztald meg te is az érintés gyógyító erejét!

Állandó helyszín: Campona (Budatétény) – AURA Szépségszalon (1.em.)
Egyéb helyszín: egyéni egyeztetés alapján."Azt szeretem Éva masszázsában, hogy nincs két egyforma alkalom. Attól függően, milyen problémával érkezem, Éva fejben gyorsan összeállít egy programot. Már abból érzékeli, milyen hetem van, ahogy leteszem a laptopos hátizsákot. Rengeteg technikát ismer, és ezeket szabadon, kreatívan vegyíti, mindig az aktuális célnak megfelelően. Biztos feltöltődési pont lett az életemben az a másfél óra, amit a behúzott függöny mögött töltök, miközben a feszültség, és a fáradtság kint marad, a hátfájás pedig eloszlik."
Kocsis Kata, webdesigner


"Az egész napos számítógép előtti görnyedés, a sok rohanás és idegeskedés miatt már annyira fájt a hátam-nyakam-vállam-derekam, hogy már a mélyebb lélegzetvétel is fájt. Gondoltam ezen úgysem lehet már segíteni, de hátha mégis, Évához mentem hátmasszázsra. És tényleg csoda történt, mintha kicseréltek volna, aranyból vannak a kezei. És még a lelke is. Már rég nem csak a masszázs miatt járok hozzá –persze azt muszáj, mert ha kihagyom, máris sajog mindenem - de közben már pszichológus és barátnő is lett egyben."
Dr. Török Éva


"Nekem Éva "varázskeze" elsősorban a szoptatási gondjaimat oldotta meg. Sok tejem van, az első gyermekemet is 2 évig tudtam gond nélkül szoptatni. A kisfiamnál azonban pár hónapos korában egy különös dolgot vettem észre. A szoptatás után kb. 30-60 perc múlva a jobb mellem elkezdett görcsölni. Olyan érzés volt, mintha pici tűkkel szurkálták volna belülről. Eleinte csak elvétve fordult elő, majd körülbelül 6 hónapos korára hetente többször és ha elkezdett fájni, már csak a fájdalomcsillapító segített (Algopyrin). Kértem segítséget szoptatási tanácsadótól, elmentem a nőgyógyászhoz, sőt még mell ultrahangra is. Szerencsére semmi kóros elváltozást nem tapasztaltak az orvosok, a szoptatási tanácsadóval is tisztáztuk a helyes szoptatási módot, de a fájdalom csak előjött egyre gyakrabban és egyre erősebben. A tanácsuk pedig az volt, hogy hagyjam abba a szoptatást és igazából fogalmuk sincs miért fáj a jobb mellem a szoptatás után (nem alatt, vagyis a kisfiam mindent jól csinált)! Már ott tartottam, hogy elég volt, nem szoptatok tovább, amikor utolsó esélyként elmentem Évához. Én komolyan mondom (írom) nem tudom mit csinált velem, de már az első masszázs után elmúlt a fájdalom!!! Bárhogyan megszoptathattam a kisfiamat, nem görcsölt be a mellem egy kicsit sem. Azóta heti, kétheti rendszerességgel járok Évához és mintha nem is lett volna soha fájdalmam! Újra gondtalanul szoptathatok! Köszönöm Éva! "

Bányai Éva, Budapest XXII. kerület
Lávaköves masszázs

Ez a speciális masszázstechnika az ájurvéda filozófia alapján a test energiájának a kiegyensúlyozására törekszik. A masszázs elemeiben megtalálhatók az akupresszúra és az aromaterápia egyes elemei is.

Himalájai sómasszázs

A Himalája só gyógyhatása régóta ismert, hiszen több mint 80 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, ami nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára.

Holisztikus arcmasszázs

Több szervünk meridiánja a fejen, ill. az arcon halad át, ezért a fejen és az arcon található akupresszúrás pontok masszírozása jelentős mértékben hozzájárul a test fizikai állapotának megőrzéséhez.

Talpmasszázs - Kaderják Éva

A talpmasszázs javítja a test öngyógyító folyamatait, oldja a szorongást, a feszült lelki állapotokat.

A Gyógynövénypárás (herbál) masszázs

Az egyik legérdekesebb tradicionális thai masszázsfajta, amelyet több száz éve használnak Thaiföldön az izmok és ízületek gyógyítására, a fáradtság vagy depresszió enyhítésére.

Teljes testmasszázs - Kaderják Éva

A teljes testmasszázs során könnyen ellazulnak a fájdalmasan feszült, görcsös izmok, oldódnak az izomcsomók, javul az agy vérellátása.

Kvantum érintés

A tested végtelenül intelligens és képes arra hogy meggyógyítsa önmagát. Mi több, az egyetlen, aki bármilyen változást előidézhet benne, az Te magad vagy.

Go to top